GascaDeJucarii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

puzzle din lemn cu maner, tablita incastru, 6 piese, pasari, cotofana, barza, cinteza, papagal, paun, tucan


puzzle din lemn cu maner, tablita incastru, 6 piese, pasari, cotofana, barza, cinteza, papagal, paun, tucan

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici

Comanda instant puzzle din lemn cu maner, tablita incastru, 6 piese, pasari, cotofana, barza, cinteza, papagal, paun, tucan

puzzle din lemn cu maner, tablita incastru, 6 piese, pasari, cotofana, barza, cinteza, papagal, paun, tucan
dimensiuni placa suport: 30x22x1 cm
dimensiune piesa: aprox. 8x8x0.5 cm
   Puzzle-ul din lemn cu maner, cunoscut si sub denumirea de incastru cu bumbi, ajuta la dezvoltarea abilitatilor motrice dar si vizuale ale copilului. Are rolul de a imbunatati coordonarea mana-ochi.
   Este un joc distractiv de petrecere a timpului liber, un joc cu mare valoare educativa. Special conceput pentru manutele mici si inca nesigure, fiecare piesa are un buton de culoare rosie, copilul descoperind cu usurinta locul de unde trebuie sa prinda piesa pentru a o manevra. In spatele piesei, pe tablita din lemn, se afla o imagine identica cu cea de pe piesa inlaturata. Astfel copilul gaseste usor locul pentru fiecare. Piesa este mai mica decat decupajul destinat acesteia pe tablita cu aproximativ 1 mm, manevrarea acesteia devenind foarte usoara pentru manutele nesigure. Tablita este realizata din lemn natur, latimea de 1 cm ii ofera rigiditate dar si o greutate destul de mica pentru a fi manevrata in siguranta de catre cei mici. Imaginile sunt pictate si protejate cu lac semilucios, non toxic. Colturile tablitei sunt rotunjite si atent finisate.
   Desi puzzle-ul este fabricat din lemn de calitate si vopsit cu vopsele non-toxice, nu este recomandat pentru rontait. Supravegherea dar si implicarea parintelui este necesara la acest tip de joc. Informatia pe care copilul o primeste prin joc este cea mai pretioasa. Poate invata culori, forme, poate face legatura dintre imaginea desenata si viata reala. Comunicarea pe care o avem cu copiii prin astfel de activitati ajuta la dezvoltarea timpurie a vocabularului. Putandu-se exprima, copilul devine mai sigur pe el, mai dornic de a cere informatii si mai multumit ca e inteles.
   Joaca-te alaturi de copilul tau!  Fa-ti timp pentru a i te alatura in lumea minunata a copilariei!

Atentionare!
Jucarie nerecomandata copiilor sub 3 ani!
Contine parti mici care pot fi inghitite,`constituind pericol
de inec si sufocare.Nu contine substante toxice!
Indepartati toate ambalajele,capsele,firele si etichetele atasate inainte de a da jucaria 
unui copil!A se feri de umiditate. A se folosi in prezenta unui adult!
Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare!

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Anna Production S.R.L. , CIF: RO4270546, Reg.Com: J13/3313/93