GascaDeJucarii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Termeni si conditii

Termeni și condiții

DEFINIȚII ȘI TERMENI
 
  1. GașcaDeJucării - societatea Anna Production S.R.L., cu sediul în Constanța, str. Interioară nr. 2, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța sub nr. J13/3313/1993 și având Codul Unic de înregistrare RO 4270564.
  2. Site - Site-ul aparținând GașcaDeJucării, care se află la adresa www.gascadejucarii.ro, prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de GașcaDeJucării.
  3. Cumpărător - poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă.
  4. Utilizator - persoana care accesează Site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condițiile prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.
  5. Cont - secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă, care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi).
  6. Comandă - documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzator și Cumpărător, prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii de pe Site.
  7. Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.
  8. Conținut - toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către GașcaDeJucării prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat al GașcaDeJucării; date referitoare la GașcaDeJucării.
Informațiile publicate pe Site sunt informații de interes general despre GașcaDeJucării, produsele comercializate de aceasta, precum și alte informații considerate de GașcaDeJucării ca fiind de interes pentru Utilizatori.
 
DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII
 
GașcaDeJucării nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale.
Prețurile produselor de pe site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată sau în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile.
Din cauza volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fară o notificare prealabilă. Vă rugăm verificați cu atenție caracteristicile și disponibilitatea produselor înaintea plasării unei comenzi astfel încat să vă asigurati că acestea sunt cele actuale.
 
În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, GașcaDeJucării îsi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța cumpărătorul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.
 
Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod din cauza modificării caracteristicilor, rezoluției monitorului, fară o notificare prealabilă de către producatori.
GașcaDeJucării își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.
GașcaDeJucării nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și Condițiilor.
 
COMANDA
 
Orice persoană fizică sau juridică interesată de a plasa o comandă poate naviga prin catalogul de produse și poate folosi mecanismele de filtrare puse la dispoziție (categorie, preț), urmând să adauge produsele dorite în coș. În funcție de produsele alese, adresa de livrare și modalitatea de plată, se va alege firma de curierat. Dacă v-ați făcut cont pe site-ul nostru, atunci adresa de facturare și adresa de livrare, vor fi menționate în contul dvs. și nu vor mai trebui completate de fiecare dată când doriți plasarea unei comenzi.
După plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic de către vânzător pentru confirmarea comenzii, urmând ca ulterior produsele să fie colectate și pregătite pentru livrare. După finalizarea coletului veți primi un e-mail cu AWB-ul acestuia. 
În cazul în care doriți să plasați o comandă și nu aveți cont înregistrat la noi pe site, există posibilitatea de a plasa o Comandă Instant, adaugând e-mailul și numărul de telefon în dreptul produsului dorit, urmând să fiți contactat telefonic pentru confirmarea comenzii și comunicarea adresei de livrare, precum și a modalității de plată, transport.
Comenzile telefonice se pot plasa în intervalul:
Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sâmbătă - Duminică: 9:00 - 14:00
Pentru produsele care sunt disponibile în mai multe modele sau culori, vă rugăm să specificați modelul și culoarea dorită în rubrica ”Mențiuni speciale” din coșul de cumpărături.
 
MODALITĂȚI DE PLATĂ
 
În numerar, la livrare - cea mai des folosită metodă de plată. Plătiți curierului care va emite o chitanță.
Cu cardul bancar.
Transfer bancar/OP - după confirmarea comenzii veți primi pe e-mail factura fiscală, în baza căreia veți efectua plata în avans. Comanda va pleca după efectuarea transferului.
 
LIVRAREA PRODUSELOR
 
Produsele vor pleca din depozitul nostru în 1-2 zile lucrătoare oriunde în țară, din momentul confirmării comenzii; excepție fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificări (Crăciun, libere legale).
Livrarea se poate face prin curierat rapid - Sameday sau Fan Courier.  Pentru comenzi de minim 150 lei transportul este gratuit. În cazul în care comanda dvs. nu se ridică la valoarea menționată anterior, costurile de transport vor fi de 19 lei. Nu se percepe taxa pentru kilometri suplimentari!
În situația în care ați plasat o comandă, însă doriți să reveniți cu o altă comandă în aceeași zi pentru a completa lista dvs. de produse, vă rugăm să menționați la rubrica ”mențiuni speciale” acest lucru, pentru ca ambele comenzi să fie comasate și să beneficiați de gratuitatea transportului sau de plata unui singur transport, după caz.
După finalizarea comenzii, fiecare client va primi un e-mail cu mentionarea AWB-ului.
 
DREPTUL DE RETUR
 
Conform legislației în vigoare O.U.G. 34/2014, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Cumpărătorul are dreptul să returneze un Bun în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit O.U.G. nr. 34/2014,perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la data în care cumpărătorul intră în posesia fizică a bunui achiziționat.
Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Clientul trebuie să informeze furnizorul folosind formularul de contact cu privire la decizia de retur, fără invocarea unui motiv, precum și transmiterea prin e-mail a unei cereri de retragere.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului și cu documentele care l-au însoțit (factura). Produsul nu trebuie folosit în exterior și nu trebuie să prezinte urme de utilizare sau montaj!
Dacă produsele sunt returnate într-o stare în care nu mai pot fi vândute, GașcaDeJucării își rezervă dreptul de a refuza produsele. Toate aceste clauze și condiții sunt prevăzute în: Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile lucrătoare de la data primirii dovezii că produsul a fost returnat. GașcaDeJucării va înapoia prin transfer bancar contravaloarea mărfii returnate în maxim 14 zile.
Odata cu lansarea comenzii produsului clientul își dă acordul privind Termenii și Condițiile comerciale și i s-a adus la cunoștință termenul de 14 zile privind returnarea unui produs sau retragerea din contractul la distanță Conform O.U.G Nr 34/2014 Art 6 alin.(1) lit h). 
Atenție !
Contravaloarea produselor va fi returnată doar după ce acestea ajung în posesia noastră și are loc analiza stării lor. Nu expediați produsele înainte de a informa furnizorul prin formularul de contact asupra deciziei dvs. precum și a transmiterii unei cereri de retragere prin e-mail.
În eventualitatea în care produsul achizitionat este nefunctional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării prealabile în scris, pe e-mail. Costurile de transport vor fi suportate de client/cumpărător.
 


 


 
 
 
 
 
 
 
Website detinut de Anna Production S.R.L. , CIF: RO4270546, Reg.Com: J13/3313/93