GascaDeJucarii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Politica protejare date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, noi, S.C.Anna Production S.R.L., detinator legal al site-ului www.gascadejucarii.ro, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 
 

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, CNP-ul, adresa sau e-mailul).

Informatiile oferite in momentul in care va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului Gascadejucarii.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare si, desigur, la eliberarea documentelor fiscale sau de transport in urma vanzarii de produse.

 
 
S.C. Anna Production S.R.L. este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest site si singura care opereaza aceste date.

Nu vom vinde, inchiria sau distribui informatiile nimanui. Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. De asemenea, informatiile colectate servesc la intocmirea documentelor legale si obligatorii in raport cu institutiile statului. Informatiile minim obligatorii colectate sunt: numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon si adresa de e-mail.
Datele mentionate mai sus sunt transmise in scopul procesarii comenzilor companiilor de curierat.
De asemene,a vom avea nevoie de informatiile referitoare la contul creat pe acest site (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat.
Datele dumneavoastra personale sunt solicitate in procesul de plasare a comenzilor pe site-ul nostru, dar nu inainte de a obtine de la dumneavoastra consimtamantul liber exprimat de colectare si procesare a acestor date. Astfel, inainte de a finaliza o comanda, va vom solicita in mod explicit acordul de a procesa aceste date si va vom oferi link-ul cu informatiile suplimentare care va vor ajuta sa intelegeti scopul, durata si drepturile ce va revin in calitate de client Gascadejucarii.ro


Oferim de asemenea clientilor nostri posibilitatea de abonare/dezabonare la newsletterele noastre prin solicitare scrisa la adresa de email contact@gascadejucarii.ro Pentru aceasta singurele informatii pe care vi le solicitam sunt numele si adresa de email.

Datele dumneavoastra personale sunt comunicate institutiilor statului odata cu eliberarea facturilor fiscale ce insotesc produsele vandute. De asemenea, numele si adresa de email sunt folosite in comunicarea cu dumneavoastra in scop de informare si de marketing. Numele, adresa si telefonul dumneavosatra sunt transmise companiilor de curierat pentru livrarea produselor.


Datele dumneavoastra personale sunt pastrate pe o perioada maxima de timp pe care o impune legea sau de care avem nevoie pe durata colaborarii noastre. Astfel datele personale solicitate la plasarea comenzilor si intocmirea facturilor vor fi pastrate timp de 5 ani, asa cum prevede legea la acest moment. Adresele de email si conturile personale vor fi pastrate atata timp cat nu se solicita stergerea acestora.


Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.


Pentru a va asigura ca adresa de e-mail si parola raman confidentiale, va recomandam sa nu le impartasiti nimanui. Daca alegeti sa primiti newsletter-ul nostru care va include promotii, stiri de ultima ora referitoare la site etc, informatiile dumneavoastra de contact vor fi folosite.


Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne trimiteti un e-mail care sa contina o cerere datata si semnata la adresa contact@gascadejucarii.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 
 

Garantam respectarea drepturilor dumneavoastra!

 
 
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, le puteti actualiza din cotul dvs personal sau ne puteti informa la contact@gascadejucarii.ro pentru a le actualiza noi.

Va vom informa daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra.


Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@gascadejucarii.ro
Website detinut de Anna Production S.R.L. , CIF: RO4270546, Reg.Com: J13/3313/93