GascaDeJucarii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Garantia produselor

    Pentru a va bucura de produsele oferite de GascaDeJucarii.ro pentru o perioada cat mai indelungata de timp, va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte :
- nu expuneti produsele la umezeala, surse de caldura, radiatii UV, inghet.
- In cazul in care jucaria a fost folosita in nisip, pamant sau orice alta forma de contaminare, inainte de curatare, scoateti bateriile.
- Curatati produsele numai cu apa, fara detergenti .
- Dupa joaca, curatati produsele si le depozitati in locuri ferite de umezeala, soare sau inghet.

   Toate produsele beneficiaza, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform Ordonantei nr. 9/2016 cu modificarea si completarea Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, respectiv orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade de timp stabilita de comun acord intre vanzator si consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele.
   Perioada de timp stabilita nu poate depaČ™i 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
   Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul se reduce la aceasta durata. Pentru jucarii, durata medie de utilizare este de 3 luni, exceptand jucariile electrice si electronice care au o durata medie de utilizare de 12 luni.
 
  Orice produs achizitionat online care considerati ca nu corespunde asteptarilor dvs poate fi returnat in termen de 14 zile. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat, ambalajul acestuia trebuie sa fie intact. Deasemenea, ambalajul de transport trebuie sa fie corespunzator, de preferat este sa fie returnat in aceeasi cutie in care l-ati primit. Va rugam sa folositi formularul de retur.
Pentru orice probleme intampinate ne puteti contacta la contact@gascadejucarii.ro
 

  Dreptul la garantie se pierde in cazul in care:
- cumparatorul nu a respectat conditiile de transport, utilizare, intretinere, instalare, precizate in manualul de utilizare;
- produsul a fost pastrat in conditii improprii, expus la intemperii sau a fost manipulat defectuos;
- produsul a fost modificat sau reparat de catre alte personane, decat cele autorizate;


Garantia nu se aplica pentru uzura normala a produsului.
Zgarieturile constituie uzura normala si nu reprezinta motive pentru reclamatie garantie.
Expunerea indelungata la soare poate duce la decolorare, astfel incat este considerata uzura normala si nu reprezinta motive pentru reclamatie garantie.
Website detinut de Anna Production S.R.L. , CIF: RO4270546, Reg.Com: J13/3313/93