GascaDeJucarii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

masa biliard pentru copii, 48x26x13 cm


masa biliard pentru copii, 48x26x13 cm

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici

Comanda instant masa biliard pentru copii, 48x26x13 cm

masa biliard pentru copii, 48x26x13 cm
   Setul contine masa de biliard captusita cu material catifelat antiderapant, 16 bile, triunghi pentru aranjarea bilelor, 2 tacuri, 2 accesorii pentru pozitionarea tacului, 6 picioare cu buzunar si buton pentru recuperarea cu usurinta a bilelor cazute. Suprafata de joc este fara imbinari, dintr-o singura bucata, picioarele sunt demontate dar se asamblează foarte usor.
   dimensiuni masa biliard montata: 48x26x13 cm
   dimensiuni cutie: 48x36x4 cm
   Minimasa de biliard faciliteaza introducerea in tainele biliardului intr-un mod amuzant, insusirea cu usurinta a regulilor acestui joc, dezvoltarea abilitatilor motorii fine, coordonarea mana-ochi pentru inceput, continuand apoi cu exercitii de matematica aplicata.
   Este un joc în care teoria se îmbină fantastic cu practica, un joc cu beneficii majore asupra copilului care, la inceput se bazeaza pe miscari intuitive, pe coordonarea dintre mana si ochi, ajungand sa prindă drag de acest joc si sa treaca la un alt nivel. Matematica, stapanire de sine, control asupra simturilor, perseverenta. Este un joc cu beneficii asupra sanatatii fizice și mentale, un joc spre care ar trebui sa ne indrumam copiii.
   Varsta recomandata de producator: + 3 ani
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Anna Production S.R.L. , CIF: RO4270546, Reg.Com: J13/3313/93